Infografikk: Adobe-kurs og support (medlemsfordel)


Infografikk er en nær samarbeidspartner av Grafill og vi vil nå øke vår tilstedeværelse i Grafills lokaler og tilby medlemmer hjelp med Adobe-programvare og eventuelle andre tekniske utfordringer.

Britt Steinseth fra Infografikk vil være tilstede i Grafill R21, onsdager fra kl 11.00-14.00.

Britt vil være en support-funksjon for deg som trenger hjelp med Adobe. Her kan du henvende deg om alt fra installasjon, veiledning og feilsøking. Det vil også være mulighet for å avtale et møte med en servicetekniker hvis det er behov for dette.

Kurs i Adobe

Infografikk er en Adobe-forhandler og tilbyr egne kurs både for nybegynnere og viderekomne med sertifiserte kursledere. Har du behov for ekstra opplæring vil det være mulig å melde seg på et av Infografikk sine klasseromskurs. Grafill sine medlemmer får rabatterte priser på etter egen avtale.

Hvem er Infografikk?

Infografikk har status som Apple Premium Reseller og tilbyr løsningsorienterte leveranser basert på standard maskin- og programvare. Vi har egen serviceavdeling med teknikere ute hos kunder samt på eget serviceverksted. Infografikk leverer produkter og tjenester rettet mot hele mediebransjen, dvs. reklame- og designbyråer, trykkerier, reprobedrifter, aviser, fotografer, videoproduksjon og web produksjonsbyråer, skoler og visse andre deler av offentlig sektor.

Ta gjerne kontakt med Britt hvis du har spørsmål!

Britt Steinseth
Tlf: 90891761
E-post: britt@infografikk.no