​Starter eget designstudio etter 15 år i bransjen

Agnete Rønning Måseidvåg og Guro Synes starter eget designbyrå i Ålesund, Losen. De har erfaringer som designere i Elle Melle og Havnevik, og til sammen 30 år i bransjen.

Agnete Rønning Måseidvåg og Guro Synes er begge designere og partnere i Losen Studio.

– Det er ingen tvil om at gründerånden er sterk på Sunnmøre og nå var det endelig på tide å ta med seg all erfaringen vi har opparbeidet oss og stå på egne bein, forteller Guro. Både hun og Agnete har gjennom årene jobbet med flere kjente merkevarer som Nortel, GK, Blæst, Vestlandshus og Fora Form.

Designer merkevarer for folk

– Losen skal designe merkevarer for folk. Folk med engasjement, innsikt og kunnskap i sin merkevare, og som lar oss komme til med vår kompetanse, – slik at vi sammen kan nå de målene vi setter.

For det er i møte med folk magien skjer, sier Agnete. Kundene brenner for sitt produkt, og da er det lett at den flammen tennes hos oss også.

– Det er alltid en ledig plass på kontoret, og vi vil gjerne at både kunder og samarbeidspartnere skal kunne sitte her sammen med oss. Vi jobber ikke for dem, men med dem, forklarer Guro.

Når folk treffes skjer det noe nytt – Med den filosofien håper vi at deling av kunnskap også blir mye enklere. På Sunnmøre skjer det utrolig mye spennende nå og deling på tvers av bransjer vil være med å løfte hele regionen. Det er også litt av grunnen til at vi har valgt å flytte inn hos Pir Cowork, legger Agnete til.

Losen studio er i full gang fra mars, med kontorplass på Devoldfabrikken. Sammen med små og mellomstore bedrifter er Losen lokalisert i det historiske bygget som til sammen huser 250 arbeidsplasser daglig.

Sommeren 2021 går ferden videre til nye Pir Cowork. Med seg på kundesiden har de allerede flere solide merkevarer.