Sletten og Østvold går til Netlife Research


Etter nesten seks år som designbyrået Sletten & Østvold AS, slutter Ole Sletten og Siri Østvold seg til digitalbyrået Netlife Research. Hos sin nye arbeidsgiver vil de to designerne fortsette å jobbe med identitet og merkevare, men oftere med et digitalt utgangspunkt. Referanselisten deres inkluderer Norrøna, Kunsthøgskolen i Oslo, Norsk Form og FWSS. Arbeidet med kunder og prosjekter blir videreført hos Netlife Research.

– Vi gleder oss til å få jobbe i et større miljø med annen og bredere faglig ekspertise, sier Ole Sletten. Netlife Research er en samling skarpe og hyggelige folk som jobber akkurat slik vi vil jobbe – tverrfaglig.

– Det digitale er stadig oftere utgangspunktet for arbeidet med profil og merkevare. Vi ser behovet for å ta større grep om kundenes merkevare og det er svært hyggelig at vi tiltrekker oss så profilerte designere, sier Martin Vikesland, daglig leder i Netlife Research.

I begynnelsen av juni meldte selskapet at Dag Honningsvåg var tiltrådt som ny styreleder. Honningsvåg var tidligere adm. dir. i Making Waves. Honningsvåg skal bidra til å styrke Netlife Research ytterligere som digitalt designbyrå. Rekrutteringen av Sletten og Østvold er en del av denne satsingen. En undersøkelse gjort av Mediabemanning i mars 2015 viser at Netlife Research er Norges mest populære internettbyrå og tiende mest populære arbeidsgiver totalt blant arbeidstakere i mediebransjen. Selskapet har over 60 medarbeidere fordelt på team i Oslo og Bergen, og står bak de årlige arrangementene Intralife og Webdagene.