Samarbeid mellom lokale bedrifter høster internasjonale priser

Harald Strømmegjerde startet sitt mikrodistilleri fra et småbruk i Straumgjerdet innerst i Sykkylvsfjorden. Nå høster Brennevinsgrova internasjonale priser i fleng.

Grova Flaskedesign I Bar

Harald Strømmegjerde startet sitt mikrodistilleri fra et småbruk i Straumgjerdet innerst i Sykkylvsfjorden. Nå høster Brennevinsgrova internasjonale priser i fleng. Blant de prestisjetunge prisene har Brennevinsgrova sin Botanisk Gin vunnet sølv i MicroLiquor Design Awards 2021 i Michigan. Denne utmerkelsen fikk de for effektiv og virkningsfull merkevaredesign av flaske og etikett, som ELLE mELLE har stått for. De kan også skilte med trippel gull i MicroLiquor Spirit Awards 2021 for samme produkt. Denne berømmelsen går på ekstraordinær smak, og er en av verdens mest tungtveiende utmerkelser innenfor bransjen. – Det er rørende å tenke tilbake på våre første møter med Harald, da vi startet prosessen med strategi, navn, visuell identitet og emballasje. Dette er ei ekte gründerreise, som vi er stolte over å ha fått være med på, sier Yvonne Aarset, gründer og kreativ leder i ELLE mELLE.

I tillegg fikk deres London Dry Gin sølv i Nordic Spirits Awards i København og fikk også lovord for sin flaskedesign. Juryen sier blant annet: «Unassuming bottle with a very simple look. Super simple and nice etiquette with great details. The bottle rests well in the hand and works well in the bar."

– Jeg er veldig fornøyd med samarbeidet med ELLE mELLE. Design og merkevarebygging er veldig viktig og spesielt innen min bransje der det er mange tilbydere. En må kunne skille seg ut fra andre lignende produsenter og det har ELLE mELLE hjulpet oss med på en fin måte, forteller Harald Strømmegjerde.

ELLE mELLE er et grafisk designstudio i Ålesund, som ble starte i 2000. Vi jobber målrettet hver dag for å oppfylle store og små drømmer. Vi bygger sterke merkevarer gjennom strategisk design og engasjerende historiefortelling – på tvers av flater.

www.ellemelle.no

European spirits challenge

www.microliquor.com

www.brennevinsgrova.no