Prisvinnende designer går til Netlife

Levi Bergqvist har drevet sitt eget designstudio i fire år. Nå ønsket han å jobbe mer med digitalt design, i tillegg til å få 80 nye kollegaer i Netlife.

Levi

Levi Bergqvist (40) er en erfaren grafisk designer som har jobbet i 16 år med alt fra storemerkevarer til smale klubbkvelder. Han har også undervist og vært veileder på Westerdals / Høyskolen Kristiania de siste årene.

– Han har gjort seg bemerket i bransjen med solide arbeider over lang tid, og har imponert oss med sin trygghet og dyktighet. Han er allerede godt i gang med å levere arbeid av høy kvalitet til kundene våre, sier Beth Stensen, leder i Netlife.

Selvsagt valg av byrå

Nå begynner han som designer i Netlife og gleder seg aller mest til å lære mer digitalt design.

– Det jeg har mest lyst til nå er å jobbe og lære mer digitalt og om tjenesteutvikling. Da prøver man selvfølgelig å komme i kontakt med Netlife! Det virker som et utrolig hyggelig sted og som en sunn bedrift med masse kompetanse. Jeg har følt meg veldig velkommen siden første samtale. Også digger jeg den visuelle identiteten til Netlife!, sier Bergqvist.

Lage bedre tjenester for kunder

I Netlife skal han jobbe med mange forskjellige kunder og utfordringer. Felles for dem er at de vil lage bedre tjenester for brukerne sine.

– Jeg valgte Netlife fordi jeg får jobbe i team med folk som kan andre ting enn det jeg kan og jeg vil være med på å forme Netlife videre, sier Levi.

Fotograf: Jonas Driveklepp / Netlife