Ny kreativ leder hos Brødboksen


Brødboksen har ansatt Steffen Westbye (27) som ny kreativ leder og markedssjef i Brødboksen.no Han leder markedsavdelingen hos Brødboksen og er ansvarlig for markedsføring, design og brukeropplevelsen av selskapets digitale tjeneste.

Westbye er en tverrfaglig norsk kreativ leder, og han har de siste årene jobbet som frilans designer og rådgiver innen merkevare, kundeopplevelse og digital strategi i flere små og større Start-Ups, og med prosjekter i store selskaper som Red Bull, Coca-Cola og Bama. Han har også hatt engasjement i byråer som Brandlab, SixSides og Heartbit.

– Vi er svært glade over å ansette Steffen Westbye i en sentral nøkkelrolle i selskapet. Han har en tydelig gründerånd, bred erfaring og innsikt for nyskaping og helhetlig forståelse for en optimal digital hverdag, sier gründer og daglig leder av Brødboksen, Arnulf Refsnes.

Brødboksen er et norsk gründerselskap i betydelig vekst som ble startet i 2015. Selskapet leverer et stort utvalg av frokostprodukter gratis på døren, og har i dag over 100 ansatte og 20 000 kunder. Steffen har en bachelorgrad i Visuell Kommunikasjon og Design fra Deakin University, og en Mastergrad i ‘Digital Media Management’ gjennom Hyper Island’s deltidsstudier i London.

– Jeg er veldig takknemlig over å få hovedansvaret for å utvikle Brødboksen fremover for å møte etterspørselen hos kundene.  Mine styrker ligger i visuell kommunikasjon, forretningsutvikling, og evnen til å tolke og benytte kundeinnsikt for å skape innovative og solide kundeopplevelser. Jeg er motivert av å skape kreative ideer som utvikler, differensierer og posisjoner merkevarer og bedrifter, innen både det digitale og analoge landskap, samt i skjæringspunktet mellom disse. Det å jobbe med et konsept som navigerer i både landskap er både utfordrende og utrolig spennende, sier Westbye.