Mer internasjonalt talent til Bleed

Bleed opplever økt pågang og har ansatt to nye internasjonale talenter: Interaksjonsdesigner Elena Wong and identitetsdesigner Mónica Tomás.

Elena And Monica

Identitetsdesigner Mónica Tomás er fra Portugal og har de siste årene jobbet for Systems Studio i London. Hun har variert prosjekterfaring, inkludert identitets- og webdesign for kunstfotograf Eva Vermandel, samt identitet- og pakningsdesign for bilpleieprodusenten Autobead.

- Etter seks år i London var det tid for et nytt eventyr. Bleed skilte seg ut for meg på grunn av deres solide arbeider og gjennomtenkte måte å utforske forskjellige medier, sier identitetsdesigner Mónica Tomás.

Interaksjonsdesigner Elena Wong er fra Hong Kong og bor i dag i Oxfordshire. Hun har en mastergrad i interaksjonsdesign fra norske AHO, og har i tillegg bred erfaring både fra identitetdesign og illustrasjon. Hun har allerede jobbet med Bleed som frilanser, der hun har hatt nøkkelroller i prosjekter for Hemsedal og den europeiske pakningsprodusenten, Schur Flexibles.

- Jeg er veldig glad for å få jobbe med de talentfulle menneskene i Bleed. Studioet skaper fantastiske arbeider som setter brukeren i fokus, sier interaksjonsdesigner Elena Wong.

Monica og Elena begynte 1. mars. De er allerede i gang med flere norske og internasjonale prosjekter.

- Tross corona har det siste året gått bra, med mange spennende prosjekter for nye og eksisterende kunder, primært innen sektorene teknologi, kunnskap og og kultur. Derfor trenger vi flere folk. Et av Bleeds mål er å være på radaren til internasjonale designtalenter, og vi er stolte over å tiltrekke oss profiler som Monica og Elena, sier partner og daglig leder i Bleed, Christoffer Nøkleby.

For mer informasjon, kontakt
Christoffer Nøkleby
Partner og daglig leder
920 43 567 christoffer@bleed.com