Kind mottar fem Red Dot Awards

I rundt 65 år har Red Dot Award, som en av verdens største og viktigste designkonkurranser, vært en plattform for designere, byråer og selskaper å evaluere god design. I år mottar Kind fem stykker.

Bareksten 4

For utviklingen av brandet Bareksten Botanical Gin, verdens mest premierte gin, både for smak og design, får Kind én Red Dot Award. Den nye identiteten til Babord Group mottar også én Red Dot Award. Vårt arbeidet med det innovative designkonseptet til Flyt Seaweed mottar hele tre stykker, og føyer seg inn i rekken av tilsammen 10 internasjonale utmerkelser for denne supermaten fra øya Austevoll.

I år har den internasjonale juryen vurdert og diskutert 8.700 innsendte arbeider fra hele verden. Først etter en grundig gjennomgang av kvaliteten på designet, håndverket og den kreative gjennomføringen, tildeler jurylederne de etterspurte utmerkelsene.

– Det har vært et begivelsesrikt år, sier Tom Emil Olsen, grunnlegger og kreativ leder i Kind. I tillegg til disse fem prisene har vi også mottatt troféer i Dieline Awards i Chicago og i Pentawards i London, to gull i DNA Design Awards, gull i Harpers Design Awards og gull i Gullblyanten, to gull og et sølv i ED Awards. På toppen av dette ble vi kåret til Agency of the Year av Europen Design Awards – som første nordiske byrå noensinne.

Rigges for vekst
– Godt håndverk og hardt arbeid kaster også av seg andre steder enn på premiehylla. I Bergen har vi nettopp ansatt en juniordesigner, en motiondesigner og en filmfotograf. I Oslo, sier avdelingsleder Jan Willy Skjølberg, har vi nettopp flyttet til større lokaler i sentrum. En ny seniordesigner begynner 1. september og flere nye ansikter er på vei inn.

– Og året er enda ikke over, avslutter Jan Willy.

www.kindnorway.com