Goods lanserer Index - et åpent rammeverk for bærekraftig emballasjedesign

Siden dagen Goods ble lansert for to år siden har vi arbeidet på et prosjekt som har som mål å gi tilbake litt av det vi har lært til miljø-interesserte designere i bransjen.

Goods Index Hero

Samtidig som byrået har jobbet på kundeprosjekt har de brukt hundrevis av timer på foredrag, eksursjoner, kurs, webinarer, seminarer, samlinger, samt bygget opp et materialbibliotek på Tøyen-kontoret vårt som vi er stolte av.

Ved å dele det vi har lært om bærekraftige materialer, resirkulering, sertifiseringer håper vi å løfte diskusjonen om etikk i emballasjedesign opp og frem. Det er kilden Goods som byrå selv skulle ønske de hadde når de startet, med mål om å bryte ned komplekse fagtermer ned i enkle, lettleste paragrafer for designere som er interesserte i å kombinere estetikk med etikk.

Første versjonen av Index er en ordbok (på engelsk), og byrået ser på dette som starten på et rammeverk med tiden kan vokse større og inneholde alt fra guider til intervjuer.

Goods Index er et åpent rammeverk designet med et lavt fotavtrykk som mål (siden forbruker kun 0.13g CO2 per lasting) og kan finnes på index.goods.no

Goods er et Oslobasert designbyrå som jobber globalt med forbrukermerkevarer, butikk- og emballasjeløsninger med fokus på minst mulig fotavtrykk og størst mulig effekt.

Index er laget av Goods, kodet av Heydays. Hinda Fahre har tatt studiobildene.

https://index.goods.no