Fast Company berømmer Oslos visuelle identitet

1,5 år etter lansering fortsetter Oslo kommunes visuelle identitet å tiltrekke seg internasjonal oppmerksomhet og anerkjennelse. Under Fast Company’s 2020 Innovation by Design Awards ble den visuelle identiteten tildelt Finalist i både Graphic Design og Cities.

Fast Company Berommer Oslos Visuelle Identitet

Jubelen sto selvsagt i taket da vi fikk nyheten om at vi hadde vunnet, ikke bare én, men to priser for Oslo kommunes visuelle identitet. Innovation by Design Awards er en prestisjetung konkurranse, hvor man blir tildelt pris som Winner, Finalist eller Honorable Mention. Det er kun én som blir tildelt Winner i hver kategori, som selvsagt gjør det veldig ærefullt å bli tildelt pris som Finalist.

Fast Company er en stor internasjonal medieaktør, som tar for seg det viktigste og mest interessante innenfor business, innovasjon, og design. Fast Company’s Innovation by Design Awards avholdes årlig, og i år har vi stått opp imot store og solide navn.

Tidligere har vi mottatt blant annet Best of The Best under Red Dot Award, Blyant under D&AD Awards, 2 gull og 3 diplomer under Visuelt, og en rekke flere – alle for Oslos designprogram. Med dagens pris øker totalen til hele 19 priser for den visuelle identiteten.

Creuna vil takke Oslo kommune for tilliten, og for et fantastisk samarbeid. Vi setter pris på slike partnerskap.

Her kan du lese mer om identiteten og hvordan den ble jobbet frem.

Creuna AS / Drammensveien 130 inngang B12, 0277 Oslo / creuna.no