ELLE mELLE og BMERK har ansatt byråleder

Det ble informert tidligere i sommer at designstudioet ELLE mELLE AS og reklamebyrået BMERK AS i Ålesund slår seg sammen, og vil tilby et større, bedre og bredere tverrfaglig og kreativt kompetansemiljø. Nå har selskapet ansatt Kristin Bjånes som byråleder.

Kristin Bjanes

Styrene i de to selskapene har ansatt Kristin Bjånes som byråleder i det fusjonerte selskapet. Kristin kommer fra stillingen som Consultant Manager i Atea, hvor hun har vært det siste året. Hun har også erfaring som rådgiver i NHO, men hovedsakelig de siste 30 årene har hun hatt ulike lederstillinger innenfor reiselivet i både Scandic, Radisson, Hotel Brosundet og de sist 8 årene som direktør ved Quality Hotel Waterfront.

– Vi kjenner Kristin som en dyktig relasjonsbygger, som setter kundene i sentrum. Hun skaper energi rundt seg og vi er trygge på at det fusjonerte selskapet med Kristin får en leder som vil bidra til samhold og sterk vekst i årene som kommer, sier Jan Petter Hagen, styreleder i BMERK.

– Kristin har faktisk vært kunde hos ELLE mELLE da hun var hotelldirektør ved Hotel Brosundet. Jeg kjenner henne som et varmt og inkluderende menneske, og sosial som hun er vil hun helt klart skape trivsel, samt liv og røre rundt seg. Hun har lang erfaring med å lede folk og bygge organisasjon der man går på i hverdagen med energi, mot og begeistring. Kristin blir en viktig ressurs nå når to selskap skal slå seg sammen til ett, sier Yvonne Aarset, gründer og kreativ leder i ELLE mELLE.

– Dette er veldig spennende. Når to av de mest erfarne fagmiljøene i Midt-Norge nå etablerer en helt ny møteplass for kreativitet, strategi, design og historiefortelling, så var det vanskelig for meg å si nei til å være med på det. Dette er en bransje jeg kjenner fra kundesiden, nå skal det bli kjekt å komme på innsiden, bli kjent med kundene og ikke minst alle de flotte folka jeg skal jobbe sammen med. Med de store ambisjonene de har, både for kunder og det nye byrået, er dette en noe jeg virkelig gleder meg til, sier Kristin Bjånes, som tiltrer stillingen 1. november.

De fusjonerte selskapene samlokaliseres i Ålesund sentrum i disse dager og vil ha 14 ansatte. Alle ansatte i de to selskapene blir med på fusjonen.