Design- og digitalbyrået Making Waves endrer navn

Da Making Waves ble etablert skapte vi bølger ved å være blant de første som kombinerte design og teknologi for å skape de beste brukeropplevelsene.

Ignite Logo A 4X

I dag er digitalisering felleseie, og det holder ikke lenger å lage bølger. Selskaper må gå opp nye veier og søke helt nye muligheter for å skape de beste løsningene. En navneendring er med på å markere at vi er posisjonert for de nye behovene som våre kunder nå etterspør.

Making Waves har vært et toneangivende byrå i det norske markedet i 20 år. Fremover samles alle design- og digitalbyråer på tvers av fire land i The North Alliance under et felles navn - NOA Ignite. Endringen gjelder Making Waves i Oslo, Stockholm og Krakow, samt søsterbyrået Hello Great Works i København og e-commerceselskapet Oakwood i Stockholm. Tilsammen vil NOA Ignite representere over 350 ansatte innenfor rådgivning, design og teknologi.

“2020 ble, tross alt, et bra år for oss på mange måter. Vi har aldri vunnet så mange nye, kjente og ambisiøse kunder som i fjor. Mange kjente merkevarer valgte NOA Ignite som partner i løpet av 2020. Bank Norwegian, Cognite, Verdens Helseorganisasjon, Unicef, Veidekke, Allente (Canal Digital), e-helsedirektoratet, Microsoft og NHO er alle nye navn på kundelisten.” sier Kristine Bjørnstad, leder av NOA Ignite i Norge.

“I tillegg til nye kunder har vi gjennom de seneste årene ansatt dyktige seniorer innen våre satsningsområder, og flere starter også nå i løpet av våren. For oss er det et bevis på at vi har ambisjoner som motiverer folk. Vårt mål er å finne, og oversette, strategiske forretningsmål og brukerbehov til unike, engasjerende, effektive og lønnsomme digitale produkter og tjenester. Fremover kommer vi til å fortsette å ha fokus på forretningssmart designrådgivning, datadrevet design og personaliserte opplevelser, samtidig som vi alltid er på utkikk etter de mest toneangivende, kreative og skarpe håndverkerne i bransjen.” sier Marte Holmøy, designdirektør i NOA Ignite. “I 2020 fikk vi også et gjennombrudd innenfor bærekraftig design, og det blir liggende som et premiss i alle leveransene våre fremover.”

Implementeringen av NOA Ignite som navn vil skje suksessivt de neste en til to månedene.