De ansatte overtar designbyrået Form til fjells


Designbyrået Form til fjells ble grunnlagt i 2003, og har vært et foregangsmiljø innenfor visuell identitetsutvikling, markedsføring og merkevarebygging for private og offentlige virksomheter i fjellregionen rundt Røros.

Etter å ha hatt flere ulike eiere gjennom 12 år, tar de ansatte nå selv over alle aksjene i selskapet. Beslutningen ble tatt på selskapets styremøte fredag 11. desember i år. Aksjebeholdningen er fordelt mellom Maren Todal (47%), Charlotte Jonsson Hov (33%) og Astrid Wolden (22%). Maren Todal har ledet Form til fjells siden 2012, og fortsetter som byråleder.

- Det er kanskje synd å si det, men eierskap gjør noe med deg, sier Todal. Som ansatte i Form til fjells følte jeg at vi gjorde vårt aller beste for kundene. Som eiere merker jeg allikevel at vi møter dem med enda mer energi, kundefokus og kreativ kraft, sier hun.

Form til fjells har markert seg kreativt på nasjonalt nivå gjennom flere priser og utmerkelser for sitt arbeid – og har en særlig spisskompetanse på pakningsdesign.

- Form til fjells har utviklet sin kompetanse i tett samspill med flere av Rørosregionens mange banebrytende aktører innenfor reiseliv og lokalmat, sier Maren Todal. Hun mener at dette gjør selskapet til et viktig kreativt fagmiljø også for fremtiden, i og utenfor Rørosregionen.