ANTI: BoPilot Hackathon

ANTI er godt investert i prosjektet BoPilot Hackathon, en åpen 24 timers online kreativ problemløsninsprosess som foregår 16. -17. juni.

Skjermbilde 2020 06 09 Kl 08 52 17

BoPilot Hackathon er en samsatsning mellom Byarkitekten i Bergen og NTNU i Trondheim, og ANTI har både utviklet identitet og nettside, er foredragsholder (Veronika Artiuschenko), fungerer som mentor (Christian Bergheim) og leder dommerpanelet (Endre Berentzen) som tilslutt skal plukke hovedvinner fra de innstilte bidragene fra fagjuryen.

Hackathon-oppgaven er å lage en digital møteplass for boligutviklere og folk som er på jakt etter bolig med dele- og sambruksløsninger eller andre alternative boligformer. Konkurransen har en premie til vinnerlaget på 50.000,- og teamet eier rettighetene til sine idèer og står fritt til å videreutvikle denne etter konkurransen.

– Jeg mener konkurransen er viktig for vårt fagfelt. Det bygger bro til prosjekter innen byplanlegging og menneskelig interaksjon forbi det visuelle og over dit vi egentlig jobber, i det emosjonelle løsningsorienterte der vi hjelper med oppfyllelsen av drømmer, sier Endre Berentzen fra ANTI.

bopilothackathon.no