Årets vakreste Bøker: All Tomorrow’s er våre nye venner


All Tomorrow's er Grafills nye designpartner på Årets vakreste Bøker, og byrået har allerede startet planleggingen av neste års konsept.

- Vi i Grafill har samarbeidet med Your Friends om Årets vakreste Bøker de siste 3 årene. De har gitt konkurransen det ekstraordinære løftet som er nødvendig, og etter årets 80 års-jubileum ser vi at interessen for, og betydningen av Årets vakreste Bøker er større og viktigere enn noensinne. Nå tar All Tomorrow's over stafettpinnen, og vi gleder oss stort. Gjengen i All Tomorrow's er erfarne, dyktige og svært motiverte for oppgaven. 81-åringen Årets vakreste Bøker går spennende tider i møte, uttaler daglig leder i Grafill, Martin Biehl.

- Å få lov til å overta Årets vakreste Bøker er noe vi setter stor pris på. Det er en ære å få jobbe med en begivenhet som har tradisjoner helt tilbake til 1933. Samtidig synes vi at Årets vakreste Bøker i de siste årene har begynt å ta den plassen den fortjener – noe som gjør det ekstra morsomt å ta fatt på oppgaven!, sier Levi, Caroline og Henrik i All Tomorrow's.

All Tomorrow's
All Tomorrow's er et Oslo-basert designkontor som jobber med visuell identitet, pakningsdesign, konseptutvikling, kataloger, brosjyrer, plakater og skjerm. Kontoret ble startet i 2012 av Levi Bergqvist, Caroline Dahlström og Henrik Tandberg etter lang tids samarbeid i Dinamo Design. Der jobbet de med kunder som TINE, Vestre, Den Norske Opera & Ballett, Prior, Norske Arkitekters Landsforbund, Hansa Borg og Nice Entertainment Group. All Tomorrow's brede erfaring og nettverk muliggjør store såvel som mindre prosjekter.