tilbake

06. nov 2013

— Nyhet, Årets vakreste Bøker

Årets vakreste Bøker: All Tomorrow’s er våre nye venner

All Tomorrow's er Grafills nye designpartner på Årets vakreste Bøker, og byrået har allerede startet planleggingen av neste års konsept.

- Vi i Grafill har samarbeidet med Your Friends om Årets vakreste Bøker de siste 3 årene. De har gitt konkurransen det ekstraordinære løftet som er nødvendig, og etter årets 80 års-jubileum ser vi at interessen for, og betydningen av Årets vakreste Bøker er større og viktigere enn noensinne. Nå tar All Tomorrow's over stafettpinnen, og vi gleder oss stort. Gjengen i All Tomorrow's er erfarne, dyktige og svært motiverte for oppgaven. 81-åringen Årets vakreste Bøker går spennende tider i møte, uttaler daglig leder i Grafill, Martin Biehl.

- Å få lov til å overta Årets vakreste Bøker er noe vi setter stor pris på. Det er en ære å få jobbe med en begivenhet som har tradisjoner helt tilbake til 1933. Samtidig synes vi at Årets vakreste Bøker i de siste årene har begynt å ta den plassen den fortjener – noe som gjør det ekstra morsomt å ta fatt på oppgaven!, sier Levi, Caroline og Henrik i All Tomorrow's.

All Tomorrow's
All Tomorrow's er et Oslo-basert designkontor som jobber med visuell identitet, pakningsdesign, konseptutvikling, kataloger, brosjyrer, plakater og skjerm. Kontoret ble startet i 2012 av Levi Bergqvist, Caroline Dahlström og Henrik Tandberg etter lang tids samarbeid i Dinamo Design. Der jobbet de med kunder som TINE, Vestre, Den Norske Opera & Ballett, Prior, Norske Arkitekters Landsforbund, Hansa Borg og Nice Entertainment Group. All Tomorrow's brede erfaring og nettverk muliggjør store såvel som mindre prosjekter.


 

Relatert innhold
Se alt back to top

GrafillRosenkrantz gate 21, 0160 Oslo22 12 82 00grafill@grafill.no

Abonner på nyhetsbrev