Bureau Bruneau designer årets Visueltprofil


Grafill har hyret inn designbyrået Bureau Bruneau for årets Visueltprofil.

- Vi i Grafill gleder oss veldig til å samarbeide med Ludvig, og vi er spent på hvordan han nå kommer til å ta tak i oppgaven med å videreutvikle Visuelt. Han er utvilsomt en spennende, kreativ, eksperimentell og faglig tung utøver. Det er viktig for oss å forsøke å være en optimal designkjøper, så Ludvig vil bli gitt rom for kreativ utfoldelse, nye ideer og ny utvikling. Faglig profil og kjemi stemmer 100%, så dette kan ikke bli annet enn vellykket, sier daglig leder Martin Biehl.

- Helt siden den dagen jeg startet å interessere meg for grafisk design og frem til nå, har Visuelt fungert som en av de viktigste arenaene for å hedre og vise frem det beste av norsk grafisk design, illustrasjon og animasjon. Å få lov til å jobbe med nettopp dette arrangementet er derfor utrolig morsomt. Jeg er veldig stolt og takknemlig for at Grafill ønsker å jobbe med meg. Det er selvfølgelig ekstra hyggelig å bli valgt som samarbeidspartner ettersom Bruneau er et såpass nyetablert bureau, forteller mannen bak byrået, Ludvig Bruneau Rossow.

Ludvig Bruneau Rossow er en multidisiplinær designer. Han ble uteksaminert fra Westerdals i 2010 og har siden jobbet for Bleed, Sagmeister & Walsh og Uniform. I dag driver Ludvig designbyrået Bureau Bruneau. I 2013 mottok han den prestisjefulle ’Young Guns’ tittelen av Art Directors Club i New York. Han har også mottatt utmerkelser som The Joseph Binder Award, The European Design Award, Årets vakreste Bøker, Visuelt og Merket for god design.

Visuelt arrangeres av Grafill og er en årlig begivenhet for den kreative bransjen. Visuelt skal inspirere til faglig utvikling og være en møteplass for alle som er interessert i visuell kommunikasjon. Visuelt består av en designfestival, og en konkurranse med prisutdeling og utstilling.