| Kulturkirken Jakob 18:00 – 23:55
Visuelt Billettpromo Nyhetsbrev

Visuelt prisutdeling 2019 (utsolgt)

Vi feirer det beste av visuell kommunikasjon torsdag 11. april, da hedres vinnerne av Visueltprisen 2019.

Visuelt Billettpromo Nyhetsbrev

I år samles vi i Kulturkirken Jakob. Bli med og hylle dine kolleger, fantastiske arbeider og kanskje deg selv? Vi lover en kveld med hyggelige, morsomme og feststemte mennesker fra hele Norges kreative bransje.

Vinnerarbeidene er valgt ut av en fagjury bestående av 25 norske og utenlandske utøvere, se de nominerte her. Grafills hovedstyre deler også denne kvelden ut Klassikerprisen, en ærespris som går til en utøver av stor betydning for sitt fag gjennom mange år.

Billettpris
Medlem i Grafill kr. 1000,-
Medlem i Grafill - honnør kr. 500,-
Ikke medlem kr. 1500,-
Student kr. 500,-

Bli med på prisutdeling og fest
Torsdag 11. april 2019 klokka 18.00

Adresse
Kulturkirken Jakob, Hausmanns gate 14, Oslo

Kjøp billett til prisutdeling her

NB: Utsolgt! Gi oss beskjed på grafill@grafill.no dersom du ikke skal bruke din billett. Vi har venteliste og den vil glede en annen som gjerne vil være med :)

Visuelt er Norges største, årlige konkurranse innen visuell kommunikasjon og premierer arbeider innen grafisk design, illustrasjon, digital design og moving image. Konkurransen løfter frem det beste av arbeider innen våre fagområder med fokus på utøverne, og har som målsetting å inspirere til nytenkning og høy faglig standard. Visueltprisen ble første gang delt ut i 1993, og har siden oppstarten hatt et viktig formål å samle historien til fagene. Alle vinnerarbeid gjennom tidene reflekterer utviklingen i bransjen vår. Se det digitale vinnerarkivet fra 2012. For historisk innblikk før dette, kom på besøk til vårt analoge arkiv i R21. Vinnere av Visueltprisen 2019 hedres med prisutdeling og fest. Vinnerarbeidene presenteres også i en utstilling i Grafill R21.

Les mer om Visuelt 2019