De fleste har idéer de har lyst til å utføre, men som aldri har blitt satt ut i livet av ulike årsaker. For noen er det tiden som ikke strekker til, økonomiske årsaker eller kanskje er det helt andre faktorer som ligger til grunn. Som for eksempel at de er fullstendig urealistisk ugjennomførbare - men desto morsommere å fantasere om.

Av Dorthe Smeby

Daniel Bansal Dahn
Frilans animatør og illustratør i Birger's Oter Utleie

birgersoterutleie.com
twode.no

Hvis det ikke er noen grenser for om det er gjennomførbart eller ei hadde det vært å leke med DNA, gener og slike finurlige greier, for å lage alt mulig krimskrams. En lodott med tanngarden til Angelina Jolie, håret til herr Trump og en fot som den hopper rundt med (ikke nøye hvem sin fot). En stol lagd av hud og med hender som stolføtter. En mann med delfinhode som alltid ser litt stressa ut, iført skjorte og slips. En hund med øyenbrynene til hun med øyenbrynene i Game of Thrones. Hvis du hadde vært Gud for en dag kjære leser; hva ville du ha skapt? Tegn din skapelse og send inn til grafill@grafill.no. Vinneren får en levende versjon av tegningen sin! Lover!

Ingrid Rommetveit og Jenny Kyvik Hutchens
Designere i Ombyggeriet

ombyggeriet.no

Nokon drøymer om å hoppe i pengebingen - me drøymer om å hoppe i bossbøtta. Me ønsker oss eit prosjekt med tilgong på store mengder av materiale som me kan bygge med. Sjå moglegheiter, snekre, oppfinne og lage skikkelig fine ting av noko som har mista verdien sin. Og det som er så fint med å bygge med boss er at fallhøyda er ganske liten - det kan jo bare bli betre! Prosjektet kunne vore alt i fra ein stilig kampanje, dekorasjon av lokale eller kanskje ein avfallsbutikk. Kva seier dåke, Renovasjonsetaten?

Vidar Singh
Kreativ leder i Geelmuyden Kiese

gknordic.com
turbandagen.no

Jeg har akkurat avsluttet mitt drømmeprosjekt, i det minste for i år. Den Norske Turbandagen er det rareste, morsomste og mest rørende prosjektet jeg vet om. Jeg har sittet i Turbantinget siden oppstarten for syv år siden. For hvert arrangement blir vi litt flinkere til å lage kanskje verdens beste holdningskampanje. Og for hvert år kommer vi litt nærmere vår visjon: Norge skal bli verdens beste land å være annerledes i. Big up til Sumeet, mannen bak drømmeprosjektet. Han kommer aldri til å bli kvitt meg.

Joachim Husby
Creative i Geelmuynden Kiese

gknordic.com

Fikk denne uken høre noen sjokkerende nyheter i riksdekkende aviser. Sør-Trøndelag og Nord-Trøndelag er nå slått sammen til… Trøndelag.
Som trønder i Oslo, så må vel mitt drømmeprosjekt være å lage det nye fylkesvåpenet til Trøndelag. Det ville bestått av Tande P og P-p-p-p-pizzafyll.