| Oslo

Workshop med kalligraf Marina Soria

Nå har du mulighet til å melde deg på workshop med den argentinske kalligrafen Marina Soria. Her vil du få mulighet til å eksperimentere og utvikle spennende komposisjoner som kan oppstå i de tomme rommene mellom bokstavformene. Kurset passer for alle nivåer. Du trenger ikke å ha noen erfaring med kalligrafi fra før.

Fredag 16. august kl. 18.30-20.00
Grafill R21, Rosenkrantz gate 21, Oslo

Lørdag 17. august kl. 09-17
Oslo By Steinerskole, St. Olavs gt. 4, Oslo

Søndag 18. august kl. 09-17
Oslo By Steinerskole, St. Olavs gt. 4, Oslo

Kursavgift:
Kr 2 400,- (Medlemmer i Grafill kr 2 200,-)
For å sikre plass på kurset bes det om at et depositum på kr 500 innbetales innen 1. mai 2019. Det resterende beløpet må innbetales innen 1. juli 2019.

Send påmelding til e-post tone@bokstaven.net

Depositum/kursavgift innbetales til:
Tone Goborg
Edvard Griegs vei 4, 1410 Kolbotn
Konto nr. 1214.66.81342 (Workshop Marina Soria -Tone Goborg)
Merk innbetalingen med navnet ditt!

NB! Hvis du av en eller annen grunn må melde deg av kurset må Tone få beskjed senest 1. juni 2019. Har du sagt fra i tide vil hele depositumsbeløpet bli refundert. Får hun beskjed etter denne datoen vil ikke depositumet bli refundert, med mindre de får fylt opp kursplassen med en annen deltaker.

Lunsj/middag lørdag & søndag:
Alle er velkomne til å spise felles lunsj på en café i nærheten. Nærmere beskjed vil komme om det. For de som ikke ønsker å bli med på dette, må egen lunsj medbringes. Lørdag kveld vil det også være mulig å bli med på felles middag etter kurset. Både lunsj og middag må betales av hver enkelt. Tone vil komme tilbake til lunsjsted og hvor vi har felles middag på et senere tidspunkt.

www.marinasoria.com.ar