| Oslo Spektrum

Webdagene 2018

Webdagene, Skandinavias viktigste konferanse om digital brukeropplevelse, arrangeres 17.- 19. oktober 2018 i Oslo Spektrum.

Illustrasjon Espen Friberg

I år blir det trettende gang Netlife arrangerer Webdagene. Og femte året i Oslo Spektrum. På Webdagene møter du 1100 designere, webredaktører, markedssjefer, webutviklere, kommunikasjonsfolk, forretningsutviklere, prosjektledere og andre som jobber med brukeropplevelse i digitale kanaler.

Børst støv av skolesekken og gjør deg klar for faglig inspirasjon. Onsdag 17. oktober kan du velge mellom seks workshoper der du kan lære koding, nyttetegning, hjernetrening, fremtids-design, kjernemodellen og metodikken Google Design Sprint. Torsdag 18. og fredag 19. oktober er selve konferansen.

Vi er her for å lære. Vi drar på Webdagene for å lære. Vi vil lære fra folk som har andre perspektiver og erfaringer enn oss selv. Lære fra folk som har fått til store ting. På Webdagene 2018 skal vi lære om menneske og maskin i samarbeid, om hvordan vi skaper gode kundeopplevelser på tvers av målgrupper og plattformer. Vi skal lære om hvordan vi som digitalfolk kan bidra til miljøet. Vi skal lære å lære hurtigere. Vi skal lære å jobbe mer effektivt med kundeinnsiktsarbeidet. Vi skal lære ny metodikk, lære å snakke det nye språket emoji flytende. Vi skal lære om hvordan vi får gjort mer, på kortere tid.

www.webdagene.no