| Oslo

Utstilling: Oslo Poster Fest

Oslo Poster Fest arrangeres for andre gang og er en del av Oslo Innovation Weeks kulturprogram. Konsertplakat-utstillingen er inspirert av Flatstock under South by Southwest i Austin, og utstillingsserien ble første gang vist under by:Larm. Utstillingen kan sees i uke 39 på Mesh og er åpen for alle.

Foto: OIW / Gorm K. Gaare

Deltakere Oslo Poster Fest
NODE Berlin Oslo / Sindre Goksøyr / Levi Bergqvist / Sunniva Sunde Krogseth / Martin Kvamme / Mari Anne Bjørningstad / Fred Lammers / Darling Clementine / Sandra Blikås / Robin Snasen Rengård / Bendik Kaltenborn/ Bendik Kaltenborn og Espen Friberg / Anette Moi / Are Kleivan

Oslo Poster Fest er kuratert av Grafill, og er et samarbeid mellom Grafill, by:Larm, Popsenteret, Osloregionen og Oslo Business Region.

Åpningsfesten på Mesh er en del av Oslo Innovation Weeks kulturprogram, og er en slags ultrakomprimert kulturfestival. I tillegg til Oslo Poster Fest, vises the Pushwagnesizer som Bekk laget i samarbeid med Grafill i anledning European Design Festival. Munchmuseet og Øyafestivalen viser deres samtidskunstprosjekt som i år er Tor Erik Bøes B’Arte. Det blir også musikkinnslag fra Oslo-baserte artister.

Oslo Innovation Week arrangeres for 14. gang i år, siste uka i september, med ca 8000 deltakere til årets konferanse, hvorav en fjerdedel er internasjonale. Oslo Innovation Week er et samarbeid, en dugnad, mellom ledende internasjonale og lokale startups, etablert næringsliv og andre viktige aktører som jobber for å løse FNs bærekraftsmål ved hjelp av innovasjon og teknologi. Oslo Innovation Week er eid av Oslo kommune og Innovasjon Norge, og prosjektledes av Oslo Business Region.

Adresse: MESH, Tordenskiolds gate 3, Oslo

Facebook-event

www.meshnorway.com

oiw.no