| Trondheim 18:00 – 21:00

Grafill Trøndelag: Brush pen calligraphy workshop (utsolgt)

Workshop med Marte Vik Eriksen (a.k.a. epletyv). Brush pen kalligrafi er en veldig allsidig kalligrafi-stil som kan brukes til alt fra bursdagskort og bordkort, til scrapbooking, logoer og t-skjorter.

Det er relativt enkelt å lære seg, og har et stort forbedringspotensiale ved regelmessig øving over tid. Lyst til å lære deg et grunnlag i brush pen kalligrafi som du kan bygge videre på? Les videre!

Jeg oppdaget kalligrafi og lettering på Instagram for 4 år siden, og har holdt på med det siden. Jeg har fokusert på kalligrafi med brush pens, og nå har jeg fått muligheten til å holde en workshop der jeg kan lære bort alt det jeg kunne ønske jeg selv visste da jeg begynte med det for 4 år siden. Jeg kommer til å gå gjennom grunnleggende teknikker, men ikke la det stoppe deg dersom du er litt kjent med kalligrafi fra før. Det kan jo hende du plukker opp en ny teknikk eller et lurt tips, i tillegg til at du får henge med andre kalligrafi-interesserte en hel kveld!

Workshop’en holdes på OLO Verksted i Ormen Langes vei, tirsdag 4. september fra kl 18:00 til kl 21:00. Grafill sponser skriveblokk med vanlig A4 linjert papir, blyanter og viskelær. Jeg stiller med nødvendige tusjer, og disse kan om ønskelig kjøpes med hjem når kvelden er over.

Hvor: OLO Verksted i Ormen Langes vei.
Når: Tirsdag 4. september 2018, kl 18-21
Nivå: nybegynner, men mer erfarne kan også få noe ut av det.
Pris: Gratis for medlemmer av Grafill, 500 kroner for ikke medlemmer.
Antall plasser: 13

Facebook-event