| Grafill R21
Openin Norwegian Books 9

Siste uke for utstilling med norsk bokillustrasjon

I forbindelse med at Norge var gjesteland under bokmessen i Frankfurt i 2019 samarbeidet NORLA og Grafill om en vandreutstilling med norske bokillustrasjoner. Nå har utstillingen kommet hjem igjen, og har siste stopp i R21.

Openin Norwegian Books 9

Utstillingen "Georg Grosz møter Mulysses på Slapsefjell – Moderne illustrasjoner fra Norge" viser et bredt repertoar innen bildespråk, teknikk og motiv hentet fra bildebøker for både voksne og barn. Fellesnevneren er at de er hentet fra bøker som er oversatt og utgitt på det tyskspråklige markedet.

Elleve norske illustratører er med på utstillingen: Lars Fiske, Åshild Kanstad Johnsen, Per Dybvig, Kari Stai, Øyvind Torseter, Lisa Aisato, Stian Hole, Gry Moursund, Bendik Kaltenborn, Alice Lima de Faria og Bjørn R. Lie.

Utstillingen hadde æren av å være første arrangement i gjestelandsåret, og har i hele 2019 reist rundt og blitt vist flere steder i Tyskland og Sveits.

Velkommen til vernissage, torsdag 9. januar klokka 18.00!

Utstillingen vises i Grafill R21 i perioden 9. januar – 2. februar 2020.
Utstillingen vil være stengt den torsdag 23. januar.

Adresse
Grafill R21
Rosenkrantz gate 21, 0160 Oslo

Åpningstider
man-fre 9-16
søn 12-16

Facebook-event

Intervju på NRK P2 / Studio 2 #

Anne Cathrine Straume fra NRK P2 / Studio 2 tok en prat med illustratørene Alice Lima de Faria og Øyvind Torseter og daglig leder i Grafill Lene Renneflott i forbindelse med utstillingsåpningen i R21.

Hør innslaget her