Best i vest

Holt & Paulsen vant Grand Prix i Sterk Reklame. Grand Prix velges ut blant gullvinnerne i konkurransen som kårer det beste av reklame og design i Stavanger-regionen.

L1120353

Prisen fikk Holt & Paulsen for jobben de har gjort E-tech elektroinstallasjon. E-tech støtter Stavanger Oilers og har 7 sekunder å formidle sitt budskap på stadion før hjemmekamp.

Ideen er egentlig ganske enkel, sier Tord F. Paulsen. I stedet for å prøve å presse inn en til reklame som publikum skal få med seg så jobber vi heller med det som skjer på banen. Med å få flytte spotten noen sekunder så kommer den akkurat når lyset i hallen skrus på til kamp. Spotten blir dermed en naturlig del av oppbyggningen til kampen og ikke et inntrengende element. Og budskapet er enkelt og humoristisk: E-tech sponsor lyset! Det passer perfekt inn i settingen og perfekt inn i virksomheten. Den spiller og på Oilers sin evne til å finne en sponsor til det meste.

Det var mange fine bidrag i konkurransen så det er virkelig en anerkjennelse å motta Grand Prix for denne jobben legger Veslemøy Holt til. Rett og slett et veldig morsomt prosjekt sammen med våre venner Rune Bjerga (stemme), Arne Hovda (lyd), Karen Hovsepyan (Animasjon). Og ikke minst god tilrettelegging av Lars-Peder Nagel i Stavanger Oilers.

Daglig leder i E-tech, Einar Schei, er også fornøyd: Fantastisk tilbakemedling fra kunder under presentasjonen, som vises flere ganger i uka. Og det er topp stemning på kamp når den kommer på!

I tillegg til Grand Prix og Gull for E-tech fikk Holt & Paulsen bronse i kategorien Annet og diplom i Digital Design.

Se film som viser stuntet

Sterk Reklame kårer det beste av reklame og design i Stavanger-regionen. Målet med konkurransen er å vise resten av Norge hva som er det beste av reklame og design i Stavanger-regionen.