Prisutdeling 2021

Torsdag kveld 29. april skal alle som er nominert til Visueltprisen 2021 feires sammen med hele vår kreative bransje. Det skal også avsløres hvilke arbeider som blir premiert med gull. Steinar Sagen vil lede oss gjennom prisutdelingen, og i år har han fått med seg en venn i Visuelt-studio. Bli med på denne digitale festkvelden!

Visueltprisen premierer arbeider innen grafisk design, illustrasjon, digital design og moving image, og deles i år ut for 28. gang. Det kom inn totalt 625 bidrag til konkurransen, og dette er svært bra i et vanskelig og annerledes korona-år. Av disse har Visuelt-juryen nominert 142 arbeider. Alle de nominerte premieres med diplom eller som gullvinner i sin kategori. Juryen har også kåret et arbeid til Best of Show. Se nominasjonslisten her.

IxDA-prisen hedrer fremragende interaksjonsdesign hvor brukeropplevelse står i fokus. Vinneren er valgt ut blant gullvinnerne i den digitale kategorien i Visuelt, og denne prisen vil også bli delt ut under prisutdelingen.

Klassikerprisen går til en utøver av stor betydning for sitt fag gjennom mange år. Som i fjor vil overrekkelsen av denne æresprisen legges til et eget arrangement, følg med på nettsiden til Grafill for tid og sted.

Meld deg på for å delta på prisutdeling!

Medlemmer: Gratis
Studenter: Gratis
Ikke-medlemmer: 150,-

Hva: Visuelt prisutdeling 2021
Når: Torsdag 29. april klokken 20.00-22.00
Hvor: Grafill TV (lenke til sendingen sendes deg ved påmelding)