| Bergen 18:00 – 21:00

AVLYST - Grafill Bergen: Claudio Salas - Working with the best motion design studios

Claudio Salas fra New York besøker Grafill Bergen for å snakke om hvordan det er å jobbe sammen med noen av verdens mest kjente studioer og merkevarer.

Grafill vil bidra i dugnaden om å begrense spredning av Koronaviruset i Norge, og i tråd med myndighetenes anbefalinger har vi besluttet å avlyse alle arrangementer i mars og april. Følg med på våre nettsider for mer informasjon.

-

Claudio har bakgrunn og utdanning fra anerkjente Hyper Island og har en særdeles imponerende merittliste hva gjelder kunder, studioer og prosjekter. Han har blant andre jobbet med velkjente internasjonale merkevarer som Apple, Google, Facebook, The New York Times, The Guardian, Headspace, Cartoon Network og Nike. Studioer som Buck, Moth Collective, Animade og Nexus har alle erfart Claudios eksepsjonelle fornemmelse for animasjon og design.

Han er også en av organisatorene bak Blend — en to-dagers konferanse rundt motion, design og animasjon lokalisert i Vancouver, Canada. I tillegg er Claudio en av kuratorene bak Wine after Coffee — en av de mest populære Vimeo-kanalene innen motion design.

Vi får et innblikk i Claudios opplevelser og erfaringer med hvordan det er å jobbe med de største tech-gigantene, samt hvordan studioene han jobber med presterer på det nivået de gjør.

Foredraget ender i en Q&A hvor Claudio svarer på spørsmål fra publikum.

Gratis for Grafill-medlemmer, kroner 50,- for ikke-medlemmer.

Håper vi sees den 13. mars kl 18:00 hos OK Kontor.

Fredag 13. mars 2020 kl. 18.00–21.00
OK Kontor
Domkirkegaten 11, 5017 Bergen

Billetter

Facebook-event