Young blood


Bleed styrker staben i Oslo og Wien med 3 nye designere.

Nicolas Vittori er akkurat ferdig med en master i interaktiv design fra Gobelins, l’école de l’image, i Paris, og har flyttet til Oslo kun for å jobbe i Bleed og utvide sine perspektiver, sier han selv.

William Stormdal holder på med en bachelor i grafisk design fra Westerdals. Tross sin unge alder har han allerede blitt publisert i internasjonale utgivelser, deltatt på flere utstillinger, gitt ut egen bok og jobbet med noen av Norges største kunder.

Marc Damm er godt i gang på Bleeds studio i Wien. Han har en master i grafisk design fra University of Applied Arts Vienna i tillegg til bakgrunn fra University of the Arts Berlin. Og har erfaring fra prestisjefulle steder som Studio Dumbar Rotterdam. Han publiserte nylig sin første bok "Designed in Commission of... — Conversations on Graphic Design" på Birkhauser forlag.

Mange nye spennende oppdrag, både i inn og utland, gjør at vi trenger flere dyktige folk. Vi har vært ekstra heldige med disse tre! Sier kreativ leder Svein Haakon Lia.

Bleed ble etablert i 2000 og er et av Norges mest prisvinnende byråer i tillegg til å være eneste Norske byrå med tittelen European Design Leader.