Talenter til Tank


Designbyrået i Sagveien har ansatt tre nye designere.

Tank har i løpet av året gjennomgått et aldri så lite generasjonsskifte. Blant annet har seniordesignere Linda Skarpås og Tina Aasvestad har valgt nye veier etter å ha stått på for Tank over 11 år. Linda har flyttet til Fredrikstad og åpnet designkontor med samboeren sin der, mens Tina skal bruke sin erfaring og akademiske evner som lektor ved Høgskolen Christiana. Vi ønsker dem alt det beste.

Så nye skarpe designhoder trengtes. Overveldende respons på utlysningen vår resulterte i ansettelse av Mari Pünther, Jarle Wathe Johansen og Vetle Sandvik Berre – alle allerede i full gang med høstens prosjekter. Mari har bachlor fra Deakin University i Melbourne og kommer fra designstilling i Plastik, mens Jarle har utdannelsen sin fra både NHH og NKF og jobbet sist som designer i JCP Ingnite. Vetle kommer rett fra Westerdals, men har jobbet som designer for bl.a. Boardshop ved siden av studiene.

– For meg er det verdifullt å få være med på både å prege og være en del av et solid, rendyrket designmiljø. I Tank vet jeg at jeg vil få brukt kompetansen min til å skape gode visuelle opplevelser, sier Jarle. – Jeg hadde et ønske om å jobbe mer mot designfaget og ta del i et sterkt designmiljø. I Tank får jeg begge deler. Og som Jarle synes jeg det er spennende å få være med på å prege utviklingen av byrået, forteller Mari. – Jobben i Tank  passer meg perfekt fordi det er et rent designbyrå, i «riktig» størrelse, sier Vetle. Jeg fikk med en gang inntrykk av at dette var en plass med godt arbeidsmiljø, god variasjon i prosjekter og ikke minst mange spennende kunder.

– Vi er superhappy med å ha fått disse tre på laget. Alle viser høy kompetanse og ikke minst en entusiasme og innsatsvilje som kommer godt med nå som vi har fått så mye å gjøre, sier daglig leder Monica Kvinge.
Sommeren ble avsluttet med seier i flere konkurranser, og vi gleder oss stort over å ha fått inn nye kunder som Brynild og Universitetet i Oslo, i tillegg til å ta opp igjen det gode samarbeidet med Nasjonabiblioteket.

Fotograf: Nicolas Tourrenc