Kilden signerer Op


Kilden Teater og Konserthus har signert toårig kontrakt med Op designstudio om kjøp av design og reklametjenester. Op vil samarbeide med Fundament og Blank om kontrakten.

Salgs- og markedssjef i Kilden, Janneke Aulie, er veldig spent på det nye samarbeidet og gleder seg til å komme i gang med mange spennende prosjekter i høst.

“Vi er imponert over ideene OP/Fundament/Blank har på digital markedsføring og innholdsmarkedsføring, og ser frem til å realisere disse."

Lena Skeie i Op designstudio er godt fornøyd med kontrakten for Kilden.

“Dette er et resultat av åpent samarbeid mellom tre sterke fagmiljøer. Sammen kan Op, Fundament og Blank  tilby en god og helhetlig pakke for Kildens kommunikasjonsbehov. Kilden inneholder spennende kunst og kultur som vi gleder oss til å skape oppmerksomhet rundt”.

Op er et multidisiplinært designstudio som skaper resultater gjennom merkevarebygging og strategisk design. I tillegg til flere kulturrelaterte institusjoner står blandt andre Sørmiljø, Fiskeeksperten Reinhartsen,  Nasjonal Kommunikasjonsmyndighet og  Sjømannskirken på kundelisten.

Fundament består av engasjerte og erfarne medarbeidere med en lidenskap for å utvikle effektiv kommunikasjon.  Fundament legger vekt på å være både kloke og kreative, og har på denne måten sørget for gode salgsresultater på boligprosjektet Q42, utsolgt Palmesus-festival og suksess med Pink Party på Sørlandssenteret.

Blank er et digitalt produksjonsselskap som tilbyr rådgivning og produksjon av digital design, film og animering. Det unike med Blank er evnen til å ta i bruk nye og spennende visningsflater som f.eks. bygninger, skulpturer, hologrambokser, vindusflater, stort lerret, blant annet for Gulltaggen, Moods of Norway,  BBC Earth og Julebyen i Kristiansand.