Visueltutstilling 2020

Visueltutstillingen er en feiring av både vinnerne av Visueltprisen og hele den norske profesjonelle, kreative industrien. I utstillingen presenteres en hel rekke ulike kommunikasjonsløsninger innenfor mange segmenter; illustrerte produkter, visuelle profiler og identiteter, redaksjonell design, plakater, skrift, omgivelsesdesign, pakningsdesign, reklamekampanjer, illustrasjon og design i bøker, aviser og magasiner, visuelle effekter i film og reklame, digitale tjenester og applikasjoner, datavisualisering og informasjonsfilmer, nettsideløsninger, vignetter, musikkvideoer, animasjonsfilmer, studentarbeider og en hel del til.

Visuelt er Norges største design- og illustrasjonskonkurranse som hvert år kårer fremragende visuell kommunikasjon. Verden blir stadig mer visuell, aldri før har så mye vært kommunisert visuelt i så mange flater, Visueltprisen har derfor et viktig mandat, å synliggjøre alle våre dyktige illustratører og designere.

I utstillingen vises også arbeider av årets Klassikerprisvinner John Engen. Denne hedersprisen deles ut av hovedstyret i Grafill, og går til en utøver som har holdt høy faglig kvalitet og vært av stor betydning for sitt fag gjennom mange år.

Bli med på live utstillingsåpning med utdeling av Klassikerprisen på VisueltTV, torsdag 18. juni fra klokka 18.00. Følg sendingen her: www.visuelt.tv

Utstillingen er åpen for besøkende fra fredag 19. juni og vises til og med fredag 28. august (stengt i juli).

Åpningstider
Mandag-fredag 9-16
Søndag 12-16

Adresse
Grafill R21, Rosenkrantz gate 21, Oslo

Film - åpning av Visueltutstilling og utdeling av Klassikerprisen

Gå til vinnerarkivet