Prisutdeling 2019

Vi feirer det beste av visuell kommunikasjon torsdag 11. april, da hedres vinnerne av Visueltprisen 2019. Bli med og hylle kolleger og fantastiske arbeider. Vi lover en kveld med hyggelige, morsomme og feststemte mennesker fra hele Norges kreative bransje.

Vinnerarbeidene er valgt ut av en fagjury bestående av 25 norske og utenlandske utøvere, se de nominerte her. Grafills hovedstyre deler også denne kvelden ut Klassikerprisen, en ærespris som går til en utøver av stor betydning for sitt fag gjennom mange år.

Visuelt prisutdeling og fest
Torsdag 11. april 2019 klokka 18.00
Kulturkirken Jakob, Hausmanns gate 14, Oslo

Billettpris
Medlem i Grafill kr. 1000,-
Medlem i Grafill - honnør kr. 500,-
Ikke medlem kr. 1500,-
Student kr. 500,-

NB: Utsolgt! Gi oss beskjed på grafill@grafill.no dersom du ikke skal bruke din billett. Vi har venteliste og den vil glede en annen som gjerne vil være med :)

Om Visueltprisen
Visuelt er Norges største, årlige konkurranse innen visuell kommunikasjon og premierer arbeider innen grafisk design, illustrasjon, digital design og moving image. Konkurransen løfter frem det beste av arbeider innen våre fagområder med fokus på utøverne, og har som målsetting å inspirere til nytenkning og høy faglig standard. Visueltprisen ble første gang delt ut i 1993, og har siden oppstarten hatt et viktig formål å samle historien til fagene. Alle vinnerarbeid gjennom tidene reflekterer utviklingen i bransjen vår.

Facebook-event

Les mer om Visuelt