20:00 – 21:30
Visuelt Tv 3000X2000

Visuelt prisutdeling 2020

Det blir en noe annerledes prisutdeling i år. Torsdag kveld 23. april kl. 20.00 sitter Steinar Sagen klar i Visuelt-studio for å avsløre vinnere av Visueltprisen 2020, og du er invitert!

Visuelt Tv 3000X2000

Vi lover "nerding" og behørig feiring av alle vinnerarbeider og hele vår kreative bransje, og du kan selv delta med klapp og heiarop i chatterommet.

Påmelding og deltakelse
Det er gratis å delta, men vi trenger en påmelding. Registrer deg på www.visuelt.tv. Vi sender en mail til alle påmeldte med informasjon om hvordan man får tilgang til sendingen. Dersom du ikke mottar mail fra oss i løpet av torsdagen og før prisutdelingen starter, kontakt oss eller send en melding på Facebook.

Nominerte 2020
Visueltprisen deles i år ut for 27. gang, og det kom inn totalt 704 bidrag. Det betyr at det er mange som er veldig nysgjerrig på resultatet. Flere har etterlyst listen med de nominerte til Visuelt, og siden vi er en lyttende organisasjon tok vi temperaturen med en liten poll på Instagram. Og resultatet viste et stort flertall som ønsket innsyn i forkant av prisutdelingen. Så her er de nominerte i 2020! Steinar Sagen vil avsløre hvem av de nominerte som får gull og hvem som får diplom, torsdag 23. april.

IxDA-prisen
IxDA-prisen deles også ut denne kvelden, prisen hedrer fremragende interaksjonsdesign hvor brukeropplevelse står i fokus. Vinneren er valgt ut blant de innsendte bidragene til den digitale kategorien.

Klassikerprisen deles ut i juni
Grafills hovedstyre deler vanligvis ut Klassikerprisen i forbindelse med priustdelingen. Æresprisen går til en utøver av stor betydning for sitt fag gjennom mange år. Utdelingen er utsatt til vi kan vi møtes igjen fysisk, og vi kan hedre vedkommende med varme klemmer og stående applaus.

Statuetter og diplomer
Alle nominerte mottar diplom og gullvinnere får også en statuett. Disse vil bli levert/sendt på et senere tidspunkt når korona-situasjonen tillater det.

Hva: Visuelt prisutdeling 2020
Når: Torsdag 23. april fra klokken 20.00
Hvor:
www.visuelt.tv

Registrer deg på www.visuelt.tv for å delta

Nominerte Visuelt 2020

Facebook-event

Les mer om Visueltprisen her