Grafill Sørlandet er lokallaget for medlemmer på Agder. Vi er arbeider med arrangement som skal gi oss faglig påfyll.

Ta kontakt: sørlandet@grafill.no

facebook.com/grafillsorlandet

Styret Grafill Sørlandet

 • Bjorn Hoydal av Pal Laukli

  Bjørn Høydal, leder

  Hjorthaug og Høydal

  h--h.no

  Bjørn er strategisk rådgiver, designer og partner i HH. Han har lang og bred erfaring fra arbeid for krevende kunder i lokale, nasjonale og internasjonale markeder. Oppdragsgiverne er så varierte som statlige etater, kulturelle knutepunkinstitusjoner, fylkeskommuner, ledende industribedrifter, internasjonale forsikringsselskaper og ferdigvareprodusenter og internasjonale fagorganisasjoner. Bjørn har vært kreativ leder i flere ledende designmiljøer i Kristiansand, og er autorisert medlem av Grafill. Som designer søker Bjørn å finne og formidle det essensielle. Hans designarbeid er belønnet med utmerkelser både nasjonalt og utenlands.

 • Anne britt thompson

  Anne-Britt E. Thompson, kasserer

  nosleep.no

  Anne-Britt jobber som designer i Nosleeptillbrooklyn, med hovedfokus på utvikling av merkevaredesign, identitet- og designsystemer. Hennes tilnærming til design er konseptuell og strukturerende, og sterkt forankret i designmetodikk. Hun har løst en rekke oppdrag for krevende kunder lokalt og nasjonalt - blant annet Kilden teater og konserthus, Skeiegruppen og Nasjonal kommunikasjonsmyndighet, og er tildelt flere Merker for God Design, Visueltpriser med mere for sitt designarbeid.

 • Tonje Torkildsen av Rune Eilertsen

  Tonje Torkildsen

  Tonje er lead designer hos Fabel Sør, og er utdannet hos Noroff. Hun har over 6 års erfaring som designer i byrå, og har tidligere jobbet hos Fundament og NOSLEEPTILLBROOKLYN. Hennes primære fokus er å jobbe kreativt og strategisk med å skape en helhetlig visuell identitet. Noen av kundene hun har jobbet med er Visit Sørlandet, Palmesus, Sørlandssenteret, Siem Offshore, Agder Kollektivtrafikk, Budweiser, Studiesenteret Lister Kompetanse, Corona.

 • Vebjorn av Therese Helgeland

  Vebjørn er designer i Fabel Sør, med 10 års erfaring med en rekke norske merkevarer som freelance grafisk- og digital designer. Han er opptatt av helhet og en strategisk tilnærming til kundens visuelle identitet og utvikling. Noen av kundene han har jobbet med er By:larm, Holte, Flekkefjord Kommune, Viking FK, Lister Nyskaping, AMS og DnB. Han har også vært med å designe en rekke nettsider for ulike kommuner for tjenesten Bedre Tverrfaglig Innsats (BTI) som Lister-kommunene, Lillestrøm, Hallingdal og Tynset.

 • Ann Lisbeth av Liv Unni Tveitane

  Ann Lisbeth Mangseth

  Graf Design Studio

  grafdesignstudio.no

  Ann Lisbeth Mangseth er grafisk designer og jobber hovedsakelig med visuelle identiteter i Graf Design Studio, som hun stiftet i 2018. Graf er lokalisert i industrielle omgivelser i en restaurert papirfabrikk på Hunsfos i Vennesla. Ann Lisbeth har bakgrunn fra Kristiania og har fra tidligere 12 års byråerfaring som grafisk designer i Aptum.

 • Grafill icon pos RGB TRANS

  Frode Skaren

 • Grafill icon pos RGB TRANS

  Sten Moe

 • Grafill icon pos RGB TRANS

  Ragnhild Beite