Om Møllergata 39

Grafills hjem i Møllergata 39 i Oslo er et visnings- og samlingssted for den kreative bransjen. Her tilbyr vi mye faglig innhold, både bredt og smalt, i form av utstillinger, arrangement, Earlynerds, og alt det både medlemmer og andre ønsker å finne hos oss.

På bakkeplan har vi to visningsrom med store vinduer og gode lysforhold. Det store utstillingsrommet har fleksible moduler for vegger og avlukker. Rommet kan også enkelt gjøres om til et kino-oppsett, og det er god plass til å holde foredrag, kurs og workshops. I hjørnerommet er det ekstra høyt under taket med mye glassvinduer, et flott eksponeringsrom også utenfra.

I andre etasje har vi en arbeidssone for besøkende, i tillegg til kontorer, sammen med to velutstyrte møterom som kan lånes ut.

Grafills hus skal være et naturlig sted å besøke og gjerne bli værende i en stund, enten det er for å bli inspirert og faglig engasjert, man vil jobbe et par timer mellom avtaler, eller som en møteplass for nettverk og næringsvirksomhet. Vi vil at alle skal føle seg velkomne!

Møllergata 39 ligger sentralt til like ved Youngstorget, med kort vei for besøkende fra både buss, trikk, bane og tog.

For spørsmål om lokalene, send en mail til katinka@grafill.no.

Vår adresse er Grafill, Møllergata 39, 0179 Oslo.

Les mer om Møllergata 39