Grafill TV: En kveld med Klassikerprisvinner Ashley Booth

Grafill, Møllergata 39 Lokallag-arrangement
Gå til innholdet

Vi inviterer til en hyggelig kveld hvor vi kan få gjort litt ekstra stas på årets Klassikerprisvinner, Ashley Booth. Bli bedre kjent med hennes mangeårige og spennende yrkesliv gjennom en samtale mellom Ashley og Rachel Troye fra AHO. Arrangementet blir streamet på Grafill TV. Vi har også noen ledige plasser til det fysiske arrangementet i Møllergata.

Ashley Booth er designer og professor i visuell kommunikasjon ved Universitetet i Bergen. I vår mottok hun æresprisen Klassikerprisen for sin store betydning for faget gjennom mange år. Grafills hovedstyre sier blant annet i sin begrunnelse:

Ashley Booth er blant de som utmerker seg innen faget. Hennes arbeid er stødig, nøyaktig og presist. Med en gjennomgående klassisk og samtidig moderne måte å tenke på, har hun konsekvent levert strategisk og helhetlig design. Det er få grafiske designere som har hatt et så bredt nedslagsfelt og samtidig holdt fanen så høyt på vegne av våre fagfelt – ikke bare som utøver, forsker og underviser, men også gjennom et stort faglig engasjement i Grafill gjennom en årrekke. Når tidligere studenter og samarbeidspartnere beskriver henne som engasjert, lidenskapelig, og helt uten nykker – kan kanskje det forklare hennes imponerende 40 årige karriere – which is still going strong!

Nå inviteres du til å bli med på en hyllest for Ashley, torsdag 1. september. Det blir mingling, lett servering og en faglig prat mellom prisvinner og professor Rachel Troye, som er leder på institutt for design på AHO. Flere av arbeidene til Ashley er også stilt ut i Grafills lokaler under arrangementet.

Arrangementet blir streamet og vil bli lagt ut på Grafills nettsider i etterkant.

Program
Dørene åpner klokka 18.00
Velkommen ved Grafill
Samtale Ashely Booth og Rachel Troye
Mingling og lett servering

Påmelding her til det fysiske arrangementet (få plasser)

Les mer om årets Klassikerprisvinner Ashely Booth

Spill video

Grafill Klassikerprisen 2022: Ashley Booth

51:27