Skal foredle Fete typer + Savant


Mette Throndsen Brekke-Hansen forlater stillingen som direktør for forretningsutvikling i Group M til fordel for Fete typer + Savant. – Byrået er en uslepen diamant, sier den nye byrålederen.

Kommunikasjonsbyrået Fete typer + Savant leverer brukeropplevelser, design og innhold. – Byrået er i en spennende utvikling og leverer på høyt nivå, men er litt usynlige. Jeg gleder meg til å fronte denne gjengen og skryte av alt som er så bra, sier Throndsen Brekke-Hansen.
Hun kommer fra stillingen som direktør for forretningsutvikling i GroupM, mediebyrågrupperingen til verdens største kommunikasjonskonsern WPP, og har blant annet vært administrerende direktør for Drammens Tidende / regiondirektør for Amedia Buskerud og administrerende direktør for MediaCom Norge.

Utadvendt
– Vi skal bli mer utadvendte og tydeligere i markedet. Derfor ble jeg skikkelig glad når jeg så de nye nettsidene som ble lansert for bare en uke siden, sier Throndsen Brekke-Hansen.
Fete typer+Savant har en solid kundeliste med aktører som blant andre Coop, Circle K, Innovasjon Norge, Aftenposten, THE THIEF, Folkehelseinstituttet, DNT og Statkraft.
– Byrået vinner nye kunder jevnt og trutt i tillegg til trofaste kunder som blir år etter år. Det betyr at man har høy kvalitet i leveransen over tid, sier Throndsen Brekke-Hansen.

Enda fetere
– Mette er akkurat den vi har sett etter – tydelig, ambisiøs og trygg. Hun kan bransjen og har spisskompetanse på forretningsutvikling. Sammen skal vi videreutvikle byrået og bygge en tydeligere profil, sier Morten Zetlitz, designer og partner. Han er også en av grunnleggerne av digitalbyrået Savant, som fusjonerte med Fete typer i fjor.
– De to miljøene utfyller hverandre veldig godt til glede for kundene våre. Fremover skal vi utnytte synergiene enda bedre, sier Harald Åker, fungerende daglig leder, partner og designer i Fete typer + Savant.

Stolte og glade
Fete typer har siden oppstarten i 2003 blitt ledet av partnerne, de siste 10 årene med Åse Wiker i front.
– Vi har hatt en solid og god utvikling med omsetningsvekst nesten hvert eneste år. Endringene i markedet, størrelsen på byrået og sammenslåingen av to miljøer gjorde imidlertid at tiden var moden for å hente inn en ekstern leder, sier Åker.
Å hanke inn en leder av Throndsen Brekke-Hansens format er en skikkelig opptur for hele byrået.
– Mette utmerker seg med en tøff og uredd holdning og har tung ledererfaring. Derfor er vi stolte og glade over at hun har valgt Fete typer + Savant.

Fete typer + Savant består av 24 engasjerte, analytiske og kreative medarbeidere.