Selters Design vokser og styrkes på digitale flater


Med et byks fra tre til fem hoder, kan Selters Design vise til en real «familieforøkelse». Merkevarebygging gjennom digital multidialog blir en viktig satsning fremover. 

Cathrine Pangopoulos har begynt i Selters som digital leder og senior grafisk designer. Hun har 12 års erfaring med design for trykte og digitale flater og har de siste 8 årene drevet Awchat & Olsen Design i Mumbai (India) og Oslo. Cathrine har Bachelorgrad i grafisk design fra University of The Arts London og masterprogram i Digital Kommunikasjonsledelse fra BI. ”Cathrine er opptatt av å utvikle sterke, kreative ideer som grunnlag for effektiv kommunikasjon, og jobber nå spesielt med digitalisering av tradisjonelle medier. ” sier kreativ leder Hege Mykkeltveit.  
”Cathrines fokus på merkevarebygging i sosiale medier er svært relevant for den digitale satsningen vår, og vi gleder oss til veien videre sammen med Cathrine” sier daglig leder Elisabeth Holter-Schøyen. ”Vår rolle som kommunikatører har blitt mer kompleks, og vi må være tilstede på de plattformene hvor merkevaren formes. Vi må være med i dialogen mellom forbrukere og merkevare, og forbrukerne seg i mellom,” sier hun.

”Jeg gleder meg til å videreutvikle Selters’ digitale tjenester og styrke kundenes profil i sosiale medier,” sier Cathrine Pangopoulos.  ”I dag defineres merkevarer i stor grad på nett, der forbrukernes opplevelser dokumenteres og deles kontinuerlig. Vi må bistå kundene med å møte målgruppen der de er, og ta del i den såkalte multidialogen som nå finner sted på nettet. Selters Design har solid kompetanse på merkevarebygging gjennom innsikt, strategi og design. Det blir spennende å se dette reflektert i sosiale medier,” sier hun.

Selters Design består av gründerne, samt webutvikler Andreas Fossheim og junior designer Simen Wahlqvist. Sistnevnte er også nyansatt, etter 6 måneder i praksis hos byrået. Han er nyutdannet grafisk designer med Bachelor of Creative Arts and Visual Communication Design fra Deakin University i Melbourne, Australia. Simens favorittfelt er profil og emballasje, og han er alltid opptatt av å ha et sterkt konsept i bunn. Simen har allerede rukket å vinne gull i kategorien pakning i A' Design Award and Competition. ”Vi er svært glade for å ha Simen med på laget”, sier de to gründerne.

Foto: Pål Laukli.
Fra venstre: Cathrine Pangopoulos, Hege Mykkeltveit, Simen Wahlqvist, Elisabeth Holter-Schøyen og Andreas Fossheim.