Roi Division har startet opp Oslokontor

Det Stockholmsbaserte byrået Roi Division har startet opp et Oslokontor. Nina Marie Eriksson, Vegar Hoel og Johan Ekman har solid erfaring fra reklamebransjen, og satser nå på å etablere det svenske merkevarebyrået på det norske markedet. Siden oppstarten i april har det vært travle dager, og byrået er allerede godt i gang.

Fra venstre Jonas Lundqvist (Roi Stockholm), Johan Ekman, Nille Fornelius (Roi Stockholm), Vegar Hoel og
Nina Marie Eriksson

Fra venstre Jonas Lundqvist (Roi Stockholm), Johan Ekman, Nille Fornelius (Roi Stockholm), Vegar Hoel og Nina Marie Eriksson

– For oss var det kort vei til å finne på noe sammen med gjengen i Roi Division. Det er virkelig befriende å starte noe nytt! Nå kan vi fokusere på det vi er gode på, og får sjansen til å gjøre det sammen med fantastisk dyktige kollegaer, forteller Rådgiver og Daglig Leder Johan Ekman.

Roi Division er et Brand Studio som jobber med merkevareutvikling ved å skape meningsfulle relasjoner mellom selskaper og deres kunder. Byrået opererer innenfor områdene Insight, Concept og Playout, og har hatt gleden av å gjøre dette for velkjente merkevarer i over 10 år.

Roi Oslo vil fungere som et søsterbyrå til Roi i Stockholm. Roi Division har en god kompetansemiks og består nå av 14 erfarne og dyktige reklamefolk, hvor de to kontorene kompletterer hverandre meget bra. Kontorene arbeider tett sammen og skal etter planen generere business både sammen, og til hverandre.

– Roi har tatt oss imot med åpne armer, og vi er allerede i gang med flere prosjekter sammen, forteller Art Director Vegar Hoel.

www.roidivision.no