Fora Form lanserer ny nettside

ELLE mELLE har designet den nye nettsiden til en av Skandinavias største møbelprodusenter til sosiale områder der mennesker møtes.

Ff Stoler Produktsider@2X

- Merkevaren er over 90 år og vår jobb er å sørge for at merkevaren står like sterkt i minst 90 år til. Den nye nettsiden skal inspirere til gode møteplasser ved å dele historier på en funksjonell og engasjerende måte, forteller designer i ELLE mELLE, Agnete Rønning Måseidvåg.

– Nettsiden er et arbeidsverktøy – ikke bare for Fora Form, men også for alle som trenger dokumentasjon og bilder av møblene til sine prosjekter, som interiørarkitekter for eksempel. Med den nye nettsiden slipper denne viktige målgruppen å laste ned hele tunge filpakker for hvert produkt. I stedet «shopper» de det de vil ha som i en nettbutikk. Fora Form sitter på mye verdifull kunnskap og innsikt i bransjen. Denne kunnskapen og innsikten skal bidra til å skape gode møteplasser der mennesker møtes i enda større grad. Derfor legger designet opp til deling av flere gode artikler og mye inspirasjon. På den måten skal også nettsiden være et sted der mennesker møtes, forteller Agnete.

– Fora Form er i stor grad en kompetansebedrift. I kontraktsmøbelsegmentet er kunnskap like viktig som selve møbelet. Fora Form har hatt «wherever people meet» som payoff i mange år, men hadde ikke bra nok kanaler til å fortelle de gode historiene om hvordan vi skaper møter mellom mennesker. Den nye nettsiden er designet ut i fra ønske om å dele kompetansen vår med kundene slik at vi sammen kan lage gode møteplasser også i fremtiden, forklarer markedssjef i Fora Form, Pål Eid-Hviding.

– Resultatet er blitt kjempe bra, og kommer til å bli et supert verktøy å jobbe med, avslutter Pål.

Teamet roser også Sunnmørsbedriften Avento for jobben med programmering. Skaperlysten på Møre lever i beste velgående.

Team
Pål Eid-Hviding, kunde
Tone Sørensen, kunde
Agnete Rønning Måseidvåg, Designer
Guro Synes, Designer
Sara Strand, Prosjektleder
Avento, Programmering