Visueltutstilling 2022

Visuelt er Norges største design- og illustrasjonskonkurranse som hvert år kårer fremragende visuell kommunikasjon. Aldri før har så mye vært kommunisert visuelt i så mange flater, Visueltprisen har derfor et viktig mandat, å synliggjøre alle våre dyktige illustratører, designere og animatører.

Visueltutstillingen presenteres en hel rekke ulike kommunikasjonsløsninger innenfor mange segmenter; illustrerte produkter, visuelle profiler og identiteter, redaksjonell design, plakater, skrift, omgivelsesdesign, pakningsdesign, reklamekampanjer, illustrasjon og design i bøker, aviser og magasiner, visuelle effekter i film og reklame, digitale tjenester og applikasjoner, datavisualisering og informasjonsfilmer, nettsideløsninger, vignetter, musikkvideoer, animasjonsfilmer, studentarbeider og en hel del til.

I utstillingen vises også arbeider av årets Klassikerprisvinner. Denne hedersprisen deles ut av hovedstyret i Grafill, og går til en utøver som har holdt høy faglig kvalitet og vært av stor betydning for sitt fag gjennom mange år.

Velkommen 23. juni fra klokka 12.00, vi har ordnet med kaffe og kake.

Utstillingen vises til 4. september 2022.
NB: Sommerstengt i juli.

Åpningstider
man-fre 10-16
søn 12-16

Adresse
Grafill
Møllergata 39, 0179 Oslo

Se alle vinnerne presentert i vinnerarkivet