Visueltutstilling 2018

Visueltutstillingen åpner under European Design Festival Oslo, fredag 1. juni. Utstillingen er en feiring av vinnerne i Visueltkonkurransen og den norske profesjonelle, kreative industrien. Utstillingen demonstrere det høye nivået som norske formgivere besitter, og er til inspirasjon for både studenter, fagutøvere og næringslivet. Her er de fineste produktene i landet vårt stilt ut, alt fra matemballasje, vinetiketter, cd-omslag, årsrapporter, festivalplakater, skilt, tegneserier, firmalogoer, smartphone-apps, nettsider, animasjonsfilmer, TV-vignetter, reklamefilmer, musikkvideoer og mye mer.

I utstillingen vises også mange av filmene til årets Klassikerprisvinner Torill Kove, en Oscar-belønnet animasjonsfilmskaper, illustratør og barnebokforfatter. Hedersprisen deles ut av Grafill, og går til en utøver som har holdt høy faglig kvalitet og vært av stor betydning for sitt fag gjennom mange år.

På åpningsdagen lanseres Visueltkatalogen. Katalogen er designet av Prosjektklubben, og har fått tre fine ulike omslag. Her finner du alle vinnerne i årets konkurranse, Klassikerprisvinner, spesialpriser, juryen og intervjuer. Kom innom oss i R21 og se de utstilte vinnerarbeidene og få med deg en katalog. Medlemmer kan bestille katalogen, les mer om dette her.

Utstillingen står til 2. september.

Adresse
Grafill R21, Rosenkrantz gate 21, 0160 Oslo

Åpningstider
man-fre 9-16
torsdag 9-19
lør-søn 12-16
(Stengt i juli)

Ta kontakt dersom dere ønsker å besøke utstillingen utenom åpningstidene.

Facebook-event