IxDA-prisen


IxDA-prisen 2016 er tildelt Silje Søfting Panic, Jørgen Blindheim, Torstein Norendal og Marie Solum Strand i Netlife Research og Marit Aamold Sundby i Sonans for 'Nettside for Sonans'.

IxDA-prisen hedrer fremragende interaksjonsdesign hvor brukeropplevelse står i fokus. Prisen deles ut av IxDA Oslo og Grafill.

Nettside for Sonans #

Vinneren av IxDA-prisen for 2016 er et fremragende eksempel på hvordan en virksomhet kan bruke design for å nå sine strategiske mål. Sonans har tatt sikte på å bli en autoritet innen etterutdanning, og deres redesignede nettsider setter dem i posisjon til å klare dette.

Prosjektet viser kraften som finnes i fagene våre. Det er gjort et solid arbeid fra start til slutt: brukerinnsikt, konsept, informasjonsarkitektur, navigasjonsstruktur, mikrointeraksjoner, innholdsproduksjon, frontendkode, tilgjengelighet – alt støtter opp om mågruppens oppgaver og behov, og Sonans sine mål. Vi vil gjerne gi en ekstra honnør til det velskrevne innholdet, som på lettlest vil byr på betryggende rettledning.

Design: Silje Søfting Panic og Jørgen Blindheim
Innholdsrådgiver: Torstein Norendal
Analyse: Marie Solum Strand
Firma: Netlife Research
Produkteier: Marit Aamold Sundby / Sonans
Oppdragsgiver: Sonans

sonans.no

Spill video

Visuelt 2016 - IxDA - jurykommentar

01:10