| Grafill R21
Visuelt 2500Px Bredde

Visueltutstillingen 2018

Utstillingen er en feiring av vinnerne i Visueltkonkurransen og den norske profesjonelle, kreative industrien. Visueltutstillingen 2018 åpner under European Design Festival Oslo, fredag 1. juni.

Visuelt 2500Px Bredde

Visueltutstillingen demonstrerer det høye nivået som norske formgivere besitter, og er til inspirasjon for både studenter, fagutøvere og næringslivet. Her er de fineste produktene i landet vårt stilt ut, alt fra matemballasje, vinetiketter, cd-omslag, årsrapporter, festivalplakater, skilt, tegneserier, firmalogoer, smartphone-apps, nettsider, animasjonsfilmer, TV-vignetter, reklamefilmer, musikkvideoer og mye mer.

I utstillingen vises også mange av filmene til årets Klassikerprisvinner Torill Kove, en Oscar-belønnet animasjonsfilmskaper, illustratør og barnebokforfatter. Hedersprisen deles ut av Grafill, og går til en utøver som har holdt høy faglig kvalitet og vært av stor betydning for sitt fag gjennom mange år.

På åpningsdagen lanseres Visueltkatalogen, kom innom og hent deg et eksemplar. Medlemmer kan bestille katalogen, les mer om dette her.

Velkommen til utstillingsåpning, fredag 1. juni, klokka 16.00-17.00.

Adresse
Grafill R21, Rosenkrantz gate 21, 0160 Oslo

Åpningstider
man-fre 9-16
torsdag 9-19
lør-søn 12-16
(Stengt i juli)

Ta kontakt dersom dere ønsker å besøke utstillingen utenom åpningstidene.

Utstillingen står til 2. september.

Facebook-event

Les mer om Visuelt