| Grafill R21
Visuelt 3000X2000 01

Visueltutstillingen 2019

Alle vegger er tatt i bruk for å vise frem de fantastiske arbeidene som vant Visueltpris i 2019, her er det mye inspirasjon å finne! Utstillingen står til 8. september.

Visuelt 3000X2000 01

Visueltprisen er Norges største design- og illustrasjonskonkurranse, og hvert år kåres fremragende grafisk design, illustrasjon, moving image og digital design. I år feirer vi 36 gull- og 118 diplomvinnere, alle arbeidene er stilt ut i Grafills lokaler R21.

Verden blir mer og mer visuell, aldri før har så mye vært kommunisert visuelt i så mange flater. Visuelle kommunikatører er viktige bidragsytere med sin faglighet, sitt innsiktsarbeid, sine involverende arbeidsprosesser, sin analyse, sin kreativitet og sitt håndverk som leder til godt utførte og godt gjennomtenkte resultater. Visueltprisen har derfor et viktig mandat, å synliggjøre alle våre dyktige illustratører og designere.

I utstillingen presenteres en hel rekke ulike kommunikasjonsløsninger innenfor mange forskjellige segmenter; illustrerte produkter, visuelle profiler og identiteter, redaksjonell design, plakater, skrift, omgivelsesdesign, pakningsdesign, reklamekampanjer, illustrasjon og design i bøker, aviser og magasiner, visuelle effekter i film og reklame, digitale tjenester og applikasjoner, datavisualisering og informasjonsfilmer, nettsideløsninger, vignetter, musikkvideoer, animasjonsfilmer, studentarbeider og en hel del til.

I utstillingen vises også arbeider av årets Klassikerprisvinner. Denne hedersprisen deles ut av Grafill, og går til en utøver som har holdt høy faglig kvalitet og vært av stor betydning for sitt fag gjennom mange år.

Utstillingen åpner 20. juni og står til 8. september 2019.

Adresse
Grafill R21
Rosenkrantz gate 21, 0160 Oslo

Åpningstider
man-fre 9-16
søn 12-16

Facebook-event

Les mer om Visuelt 2019