| Posthallen, Oslo 18:00 – 23:00
Nyhetsbrev 1000X750 4

Velkommen til Visuelt prisutdeling og bransjefest på fredag!


Vi håper mange blir med og hyller norsk design, illustrasjon og visuell kommunikasjon, fredag 3. juni! Det er fortsatt billetter igjen til årets Visuelt prisutdeling og bransjefest. Bli med og feire dine gode kollegaer og de flotte jobbene. Møt menneskene, byråene og de nye talentene. Invitér oppdragsgiverne og la kundene få ta del av æren. Benytt sjansen til å mingle. Kvelden avsluttes med en heidundrende fest med god mat for de sultne, drikke for de tørste, musikk for de danseglade og masse hyggelige, morsomme og feststemte mennesker fra hele Norges designbransje.

I år har vi skilt Visuelt prisutdeling fra Visueltfestivalen, og lagt feiringen til en deilig førsommerkveld på Posthallen i Oslo. Vi skal dele ut priser til det beste som er laget av grafisk design, illustrasjon, digital design og moving image. Vinnerne er valgt ut av en fagjury bestående av 25 norske og utenlandske utøvere.

Grafills hovedstyre deler også denne kvelden ut Klassikerprisen. Æresprisen går til en utøver som har vært av stor betydning for sitt fag gjennom mange år.

De nominerte er offentliggjort (http://www.grafill.no/nyhet/event/nominerte-visueltkonkurransen-2016). Hvem som mottar gull, diplom og og spesialpriser avsløres først på prisutdelingen. Uansett valør, i våre øyne er alle de nominerte vinnere!

Visueltkonkurransen har eksistert i over 20 år, og er trolig Nordens største i sitt slag med over 600 innsendte arbeider. Formålet er å synliggjøre faget, stimulere til høy kvalitet og løfte frem profesjonelle og studenter som arbeider med visuell kommunikasjon i Norge.

Program
17.15 - Dørene åpner og billetter hentes + velkomstdrink og mingling
18.00 - Prisutdelingen starter
21.00 - Mat og party
03.00 - Slutt

Priser
Medlemmer kr 1000,-
Ikke-medlemmer kr 1300,-
Student-medlemmer kr 600,-

(For medlemspris må kontingent være betalt.)

Adresse
Posthallen
Prinsens gate 8, Oslo