| Posthallen 18:00 – 23:45
Visuelt Nyhetsbrev 690X460 01

Visuelt prisutdeling og fest 2018

Bli med og hylle årets Visuelt vinnere på prisutdeling, fredag 13. april på Posthallen og Taket. De nominerte er offentliggjort, og billettsalget er i gang. Grafill-medlemmer, studenter og pensjonister får rabattert pris.

Visuelt Nyhetsbrev 690X460 01

Vi håper mange blir med og hyller norsk design, illustrasjon og visuell kommunikasjon på Visuelt prisutdeling, fredag 13. april! 

Vi skal dele ut priser til det beste som er laget av grafisk design, illustrasjon, digital design og moving image. Vinnerne er valgt ut av en fagjury bestående av 25 norske og utenlandske utøvere. Grafills hovedstyre deler også denne kvelden ut Klassikerprisen. Æresprisen går til en utøver som har vært av stor betydning for sitt fag gjennom mange år.

Bli med og feire dine gode kollegaer og de flotte jobbene. Møt menneskene, byråene og de nye talentene. Invitér oppdragsgiverne og la kundene få ta del av æren. Benytt sjansen til å mingle. Kvelden avsluttes med en heidundrende fest med god mat for de sultne, drikke for de tørste, musikk for de danseglade og masse hyggelige, morsomme og feststemte mennesker fra hele Norges designbransje.

Prisutdelingen er lagt til Posthallen.
Konferansier for kvelden er Steinar Sagen.
Festen fortsetter på TAKET på Steen & Strøm.

Billetter
Prisutdeling - Medlem - kroner 1000,- 
Prisutdeling - Ikke medlem - kroner 1500,- 
Prisutdeling - Student alle - kroner 500,-
Prisutdeling - Honnør - kroner 500,-

Kjøp billett til prisutdeling her (logg inn)

Les mer om Visueltkonkurransen her