| Posthallen 18:00 – 23:45
Mg 2080

Visuelt prisutdeling 2018

Uansett valør, i våre øyne er alle vinnere! Fredag 13. april deles det ut gull og diplom til vinnerne i årets Visueltkonkurranse.

Mg 2080

Vi håper mange blir med og hyller norsk design, illustrasjon og visuell kommunikasjon på Visuelt prisutdeling, fredag 13. april på Posthallen! 

Vi skal dele ut priser til det beste som er laget av grafisk design, illustrasjon, digital design og moving image. Vinnerne er valgt ut av en fagjury bestående av 25 norske og utenlandske utøvere. Grafills hovedstyre deler også denne kvelden ut Klassikerprisen. Æresprisen går til en utøver som har vært av stor betydning for sitt fag gjennom mange år.

Bli med og feire dine gode kollegaer og de flotte jobbene. Møt menneskene, byråene og de nye talentene. Invitér oppdragsgiverne og la kundene få ta del av æren. Benytt sjansen til å mingle. Kvelden avsluttes med en heidundrende fest med god mat for de sultne, drikke for de tørste, musikk for de danseglade og masse hyggelige, morsomme og feststemte mennesker fra hele Norges designbransje.

Konferansier for kvelden er Steinar Sagen.

Les mer om Visuelt prisutdeling her