Grafills faggruppe for grafisk design jobber for å inspirere og utfordre våre medlemmer faglig. Vi ønsker å representere bredden i faget og jobber både med større og mindre arrangement, med inviterte internasjonale aktører så vel som små lokale arrangement der hygge og fagprat står sentralt.

Ta kontakt: grafiskdesign@grafill.no

Styret Grafill Grafisk Design

 • Grafill icon pos RGB TRANS

  Andrea Tjøsvoll, leder

 • Linn

  Linn Hagen, Kasserer

  Grafisk Designer

  linnxuan.studio instagram.com/linn__xuan

  Linn jobber for tiden i Varner som designer for Bik Bok. Hun har sin utdannelse som grafisk designer fra Westerdals, og har tidligere erfaring fra Smuss Studio og Bielke&Yang.

 • Bjornar Parabol crop

  Bjørnar Pedersen

  Grafisk Designer

  parabolstudio.no instagram.com/parabol.studio

  Bjørnar Pedersen har en BA i grafisk design fra Central Saint Martins i London, og en MA i Digital Management fra Hyper Island i Stockholm. Tidligere arbeidsplasser inkluderer bla Sek & Grey, Designit, Kokoro & Moi og Bleed. I 2020 startet han Parabol Studio i lag med Sara Risvåg og Sepus Nordmans, der han i dag er partner og designer. Bjørnar har vært aktiv i Grafill Grafisk Design i mange år, både som tidligere leder og som frivillig.

 • Henrik

  Henrik Hjorth Austad

  Grafisk Designer

  henrikaustad.no instagram.com/henrik_austad

  Henrik Austad har sin BA Hons i grafisk design, fra University of Brighton (2012-15). Han var intern hos All Tomorrow’s og Modest i perioden 2015-16. Han har vært ansatt som grafisk designer i Tidsskriftet siden 2021, og har tidligere jobbet i A-magasinet, SDG, Naturhistorisk Museum, Eberlin, og Parabol Studio. Han har har vært med i Faggruppen siden 2017.

 • Rasmus av

  Rasmus Fiske

  Grafisk Design Student

  Sommeren 2024 fullfører Rasmus sin bachelor i grafisk design, og er veldig spent på hva som venter han rundt hjørnet. For tiden er han intern hos Bielke&Yang, og tidligere har han hatt samme rolle i ANTI. På siden driver han også bevaringsprosjektet Logo Archive Norway.

 • IMG 2654

  Benjamin Rein Gaupset

  Grafisk designer og skriftdesigner

  benjamingaupset.com instagram.com/benjamingaupset

  Benjamin har sin bachelorgrad i grafisk design fra Westerdals (2015–2018) med utveksling til Paju Typography Institute i Sør-Korea. Han gjennomførte mastergrad i Type and Media ved Kunsthøyskolen i Haag, eller KABK, i perioden 2022–2023. I 2018 var han intern hos Studio Es i Wien, og jobbet et år i Universal Music Norge før han begynte hos Heydays i 2019. Benjamin har vært med i faggruppen siden 2024.

 • Grafill icon pos RGB TRANS

  Julian Schlicht

 • Grafill icon pos RGB TRANS

  Listya Amelia