Lars Aurtande stiller ut på Galleri Briskeby


"Min virksomhet som kunstner har i årenes løp ført meg inn i et univers som kan sammenlignes med et ukjent skogslandskap. På skogbunnen mellom greiner og planter åpner det seg en verden som avdekker dyr og fabelvesener i sterk konflikt med robotlignende maskiner. Denne visjon har referanser og paralleller til min egen oppfattelse av verden som en arena full av krig og konflikter. Jeg er spesielt fascinert av konfliktene,likhetene og kontrastene mellom naturen og det menneskeskapte. Mine visjoner er ingen dommedagsprofeti, snarere min måte å kommentere eller sette spørsmålstegn ved virkeligheten med humoristiske midler." - Lars Aurtande

Aurtande 2016

Lars Aurtande (f. 1973) har i 15 år prydet bildebøker, skolebøker og tidsskrifter med sine særegne og humoristiske tegninger, og har mottatt en rekke priser og utmerkelser for arbeidene sine. Han er utdannet ved Einar Granum Kunstskole og Kent Institute of Art & Design i England.

I tillegg til sitt omfattende virke som illustratør og modellmaker, har han de senere årene hatt flere utstillinger i inn- og utland, blant annet ved Tegnerforbundet, Galleri Helleviktangen, Nordisk Institutt i Finland, Nordisk Ministerråd i København, og nylig på Tolfarte kunstfestival i Roma.

På utstillingen i Galleri Briskeby viser han silketrykk og tegninger.

Utstillingen åpner 18. august kl 18.00 og står til 11. september.