Gratis frokostseminar på 657 Oslo tirsdag


Bak de beste historiene ligger det ekte engasjement. Hvordan levere på kundens forventning uten å inngå kompromiss? 657 Oslo inviterer til frokostseminar, tirsdag 10. november.

657 Vitamin 1000Px

PROGRAM:

08.30 - 08.50 Servering av sunn frokost

08.50 - 09.10 Å kommunisere med levende strek
«Kan du ikke bare tegne litt finere?» Design er et vanskelig og subjektivt kjøpsobjekt, for hvordan kan man bli enige om hva sluttproduktet skal se ut som, lenge før første strek er tegnet?

Prosessen fra idé til ferdig animasjon er en balansegang mellom designerens visjon, kundens forventning, prosjektlederens tidsfrister og animatørens kreativitet. Sluttresultatet er et kompromiss alle skal være fornøyd med.

Produksjonsselskapet Tilnærmet Lik har gjennom ni år levert designanimasjon til reklamebyråer, produksjonsselskap og sluttkunder. De tegner og forklarer hvorfor noe kan gå galt - eller riktig.

09.10 - 09.30 Skal du fortelle en historie? Vær ærlig.
Fortell den historien som er der, slik den er, ikke slik som andre vil at den skal være, eller på den måten som får flest til å reagere. At du sitter rundt middagsbordet og forteller om en bytur hvor ei fjær blir til 10 høns er tilgivelig, men jobber du med stor-kommunikasjon så har du et ansvar for å fortelle folk sannheten. Hva er den sannheten? Det er opp til deg å finne ut av.

Det dreier seg om research, erfaring og et kritisk blikk til alle som velger seg en vinkling på et tema. Regissør Carl-Magnus Fossum fra Klikkmonster forteller hvordan han taklet utfordringen med å lage en internasjonal kampanjefilm for Redd Barna, som tok han på en 12 dagers tur gjennom Tanzania, India og Jordan.

Velkommen!